Jakubiak - z miłości do lokalności 2: odc. 9
Jakubiak - z miłości do lokalności 2: odc. 9
Czas trwania: 00:23
(więcej)
Czym jest wołowina szmurowana? Jak wykonać cordon blue po polsku? Aż w końcu jak upiec gugiel z gęsi? Tomasz Jakubiak w drugiej serii „Jakubiak – z miłości do lokalności” odkryje przed widzami nowe, zaskakujące smaki rodzimej kuchni. Sympatyczny kucharz – Tomasz Jakubiak po raz drugi wyrusza w podróż po Polsce, aby odkryć bogactwo regionalnych produktów. W nowej serii prowadzący „Jakubiak – z miłości do lokalności” odwiedzi między innymi: gospodarstwo „Kaszubska Koza”, w którym dowie się w jaki sposób powstaje ser „pijana koza” oraz rodzinny interes „Pstrąg Pustelnia”, gdzie pozna tajniki wędzenia ryb.
(mniej)
Reżyser: Brak danych
0
Zamknij okno

Logowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.

Zapomniałem hasła.